تاکید، مکث و توقف متناسب
تاکید، مکث و توقف متناسب
تاکید، مکث و توقف متناسب، نکاتی هستند که برای ارائه صحبت های خود به بهترین نحو باید به آنها تسلط داشته باشید. گاهی اوقات در حین صحبت نیاز است که مکث کنید تا مخاطب بتواند حرف های شما را در ذهن خودش حلاجی کند و منظور شما را بهتر درک کند. بنابراین باید به این نکته توجه خوبی داشته باشید. اگر ندانید که چه زمانی و در کجا باید این کار را انجام دهید، تاثیرگذاری کلام شما تا حد زیادی کاهش خواهد یافت.
چطور توجه مخاطب را جلب کنیم؟
در بعضی از بخش های صحبت شما مخاطب باید از خود واکنش نشان دهد. مثل بخش هایی که نیاز به واکنشهای احساسی مانند تعجب، شوق و یا ناراحتی دارد. بعد از این قسمت ها حتماً مکث کنید و اجازه دهید که مخاطب شما بتواند از خود واکنش نشان دهد. اگر بلافاصله به سراغ بخش بعدی صحبت خود بروید، در واقع تمرکز مخاطب را از آن بخش جدا کرده و موجب می شوید که نتواند در جای مناسب از خود واکنش مناسبی بروز دهد. برخی قسمتهای صحبت های شما نسبت به سایر بخش های مهم تر هستند بنابراین باید روی آنها تاکید کنید تا مخاطب متوجه این اهمیت بشود.
برای تاکید در قسمت های مورد نظرتان می توانید از بالابردن صدا استفاده کنید. زمانی که صدای شما افزایش پیدا میکند، مخاطب تمام توجهش نسبت به شما جلب خواهد شد و این موضوع باعث می شود که درک کند که این بخش صحبت شما نسبت به سایر قسمت ها از اهمیت بیشتری برخوردار است.
مائده قنبری
گویندگی و دوبله
09375484327
- ۰۱/۰۱/۲۸